Om meg og min blogg

Du har nå kommet deg til siden som jeg synes er aller mest spennende, nemlig siden der jeg vil dele om meg selv. Dette kommer derimot på ingen måte til å være en skryteside. I stedet håper jeg at denne siden kan inneholde vital informasjon og læring som gjør at du kan ta steget videre og lykkes, akkurat slik jeg har gjort. For å fortelle kort om meg selv, så har bakgrunn som journalist og elsker bilder og fotografi. Det er derfor jeg har valgt å søke min karriere innenfor dette feltet. Der mange dog velger å gå for en posisjon hos et byrå, så har jeg valgt å gå min egen vei. Jeg har rett og slett trådd virkelig ut av komfortsonen og startet mitt eget firma som skal holde på med det jeg elsker mest, nemlig fotografi og promotering. I dag kaller jeg meg selv en entreprenør, og jeg mener personlig at jeg har lyktes meget bra. Det er derfor jeg ønsker å lage denne siden for å oppmuntre deg til å gå den samme veien som meg.

Frykten setter inn

Det er nemlig vanskelig når du først starter. Frykten setter inn, og du aner ikke hvordan du skal oppnå dine mål. Kanskje starter du helt fra scratch og uten erfaring. Hvordan skal du da få nye klienter inn på banen? Det kan virke som en helt umulig oppgave for deg. Mist derimot ikke motet. Jeg var der selv en gang, mens jeg i dag har så mange klienter at jeg må outsource enkelte oppdrag og arbeidsoppgaver. Det er så stor pågang til tider at jeg til og med vurderer å ansette folk, og det i seg selv bare er en skremmende tanke! Så dersom du står i sumpa, så lytt nøye på meg, for det kommer til å gå ok.

Mange flere utfordringer

På siden vil jeg diskutere mange flere utfordringer. Blant annet vil jeg rådføre deg om hva som er best av enkeltmannsforetak og AS. Dette er et viktig valg, fordi det definerer din vei videre. I tillegg vil jeg diskutere problemstillinger slik som skatt, ansettelser og en rekke andre temaer. Det vil være mer enn nok å sette tenna i her for deg som skal starte ditt eget firma for eksempel, det være seg om det er bittelite eller større.

Grunnen til at jeg skapte denne siden er ikke for egen vinning eller penger. Det er heller fordi jeg som ung entreprenør en dag følte at jeg trengte en side som dette. Mitt håp er at du som har spørsmål og tviler kan benytte deg av denne siden for å besvare disse spørsmålene. Her vil det være artikler om alt mellom himmel og jord. Nyt min kunnskap, for den kan hjelpe deg!