Bruk ditt nettverk

Mange tenker på sosiale medier når vi tenker på nettverk, men det kan også være personer du kjenner som er en del av ditt nettverk. I denne artikkelen skal vi gå inn på hvordan du kan bruke ditt nettverk til din fordel.

Vi stoler på de vi kjenner

Det som er sikkert er at de fleste av stoler på de vi kjenner. Hvis vi trenger en tjeneste utført eller en handling gjort er de første vi spør ofte venner og familie. Derfor kan det være lurt å fortelle venner og familie om bedriften din, slik at de også kan fortelle andre om bedriften din. Mye av Attraksjonen for nye kunder er at man har et godt rykte, så det er viktig å opprettholde dette.

Gjør en god jobb

Ingenting er så bra som en godt utført jobb. Derfor anbefaler vi deg å virkelig legge flid ned i arbeidet ditt, så vil du få mye igjen for det. Fornøyde kunder er mye flinkere til å anbefale deg enn misfornøyde kunder.

Det å utvide sitt nettverk er også noe som er viktig. Vær derfor tilstede på sosiale medier også, slik at du kan få kundene dine til å skrive om bedriften din og hva de synes. Det er en måte å få enda flere kunder inn i bedriften din.

Utvid nettverket ditt

Snakk med folk når du er på fester, på arrangementer og i anledninger der du vil møte folk som eventuelt trenger arbeidet du driver med utført. Det å markedsføre seg selv er absolutt ikke feil.

Vi håper at du finner ut at hvordan du kan bruke ditt nettverk til din fordel, slik at du får inn en rekke nye kunder. Det å opprettholde gode kundeforhold kan også føre til at du bringer arbeid tilbake til bedriften din igjen og igjen.